Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Από την καρδιά της Σπάρτης στο τραπέζι σας
LOLIVE - Skoura Olive Oil Mill

Μέγιστη Ποιότητα

Η καλλιέργεια της ελιάς γίνεται σε στενή συνεργασία με τους παραγωγούς μας και την ομάδα παραγωγών «Ολάνθεα» τη δημιουργία της οποία έχουμε εμπνεύσει με στόχο τη στήριξη του αγρότη.
LOLIVE - Skoura Olive Oil Mill

Προϊόν ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑ

Η παραγωγή ενός ποιοτικού και ωφέλιμου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου συνάδει με τη καλλιέργεια, τις προδιαγραφές παραγωγής και τις συνθήκες αποθήκευσης του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LOLIVE - Skoura Olive Oil Mill

Αποθήκευση & Εργαστηριακός Έλεγχος

Στο εργαστήριο μας διαθέτουμε συσκευή ελαιοπεριεκτικότητας η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε την απόδοση του ελαιοκαρπού σε λάδι προτού παραχθεί.
LOLIVE - Skoura Olive Oil Mill
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα Προϊόντα Lolive

Τα προϊόντα lolive διακρίνονται σε 3 κατηγορίες ανάλογα με την έντασή στη γεύση τους

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα ως Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Λακωνία (ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑ)

Απλότητα Η ορολογία αξιολόγησης του ελαιολάδου είναι πλούσια και συχνά εκλεπτυσμένη. Ίσως έχετε χαθεί αναμεσα σε χαρακτηρισμούς όπως έντονο, φρουτώδες, πικρό, πικάντικό, ήπιο, (καλά) ισορροπημένο,ανισόρροπο, άγουρο, ώριμο, με περισσότερες ή λιγότερες πολυφαινόλες χωρίς να μπορείτε να αντιληφθείτε ποια χαρακτηριστικά συνυπάρχουν και ποιά ανταγωνίζονται.

Μεταξύ μας, θέλουμε να μιλάμε απλά και κατανοητά. Έχουμε αναπτύξει ένα απλό κώδικα για να ξέρουμε τί γευόμαστε. Αναλόγως της έντασης στη γεύση του ελαιόλαδου (Spartan Strength=Σπαρτιατική δύναμη) δημιουργήσαμε μία κλίμακα 1-3 βάση της οποίας διαχωρίζουμε τα προιόντα μας.
Δείτε όλα τα προϊόντα μας
δημιουργούμε με αγάπη

Η Ομάδα Μας

Είμαστε μια ομάδα παθιασμένων παραγωγών και επαγγελματιών του κλάδου. Το Ελαιόλαδο για εμάς είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν. Είναι για εμάς… LOLIVE! Περνάμε ευχάριστα μαζί για να το παράξουμε (LOL), μαθαίνουμε πολλά και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή (LIVE) και αυτό που δημιουργούμε το δημιουργούμε με αγάπη (LOVE).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
όλα έχουν σημασία

Πώς Παράγεται Το Lolive

Η παραγωγή ενός ποιοτικού και ωφέλιμου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου συνάδει με τη καλλιέργεια, τις προδιαγραφές παραγωγής και τις συνθήκες αποθήκευσης του. Ο πλήρης και υπερσύγχρονος εξοπλισμός του ελαιοτριβείου σε συνδυασμό με το μεράκι και το πάθος των ανθρώπων της δημιουργούν ιδανικές συνθήκες στην παραγωγή του και βέλτιστο αποτέλεσμα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LoliversLolivers SeminarLolivers Meeting
Οι Lolivers είναι η εθελοντική μας ομάδα

Για τους Ανθρώπους

Το γέλιο (LOL), η απόλαυση της ζωής (LIVE) και η αγάπη (LOVE) που συνθέτουν την εταιρική μας ταυτότητα (LOLIVE), δε θα είχαν καμία αξία εάν δεν ήταν έμπνευση ανθρώπων για να προσφέρουν σε ανθρώπους.

Για την πιο ολοκληρωμένη στήριξη των παραγωγών μας δημιουργήσαμε την ομάδα Παραγωγών «Ολάνθεα» με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και στήριξη των παραγωγών.

Η γνώση είναι δύναμη. Όση περισσότερη γνώση διαθέτει ο καταναλωτής για το ελαιόλαδο τόσο πιο ευνοημένοι είναι όλοι όσοι έχουν ως πρώτο στόχο τη ποιότητα στη παραγωγή του. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε μια εθελοντική ομάδα με στόχο την ενημέρωση, και γενικότερα δράσεις σχετικά με την ελιά και το ελαιόλαδο, όπως γευσιγνωσίες, βιωματικές εμπειρίες στον ελαιώνα, κλπ.

Επειδή όμως το ελαιόλαδο είναι για μας κάτι παραπάνω από ένα προϊόν αλλά κομμάτι μιας πιο όμορφης ζωής, που όλο αλλάζει, η ψυχή της ομάδος, όλοι εσείς, οι άνθρωποι της, δώσατε μια άλλη διάσταση στις δράσεις της. Χορηγίες, εθελοντικές δράσεις, προγράμματα ανταλλαγής στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ και πολλά ακόμα όμορφα πράγματα συμπεριλαμβάνονται στη φαρέτρα της ομάδας!

Με αγάπη και υπερηφάνεια σας συστήνουμε τους μαχητές μας, εσάς, τους LOLIVERS!
Facebook:
Ιστοσελίδα:
lolivers.org
phone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram